KLUBOVÁ VÝSTAVA VALTICE 2008 OČIMA ROZHODČÍHO

Nejprve bych rád poděkoval výboru klubu za fantastickou výstavu na překrásném místě, jakým je Valtický zámek. Škoda, že počasí nebylo příliš příznivé, ale s tím jsme bohužel nemohli nic dělat!

Souhnně řečeno posuzování pro mne bylo potěšením: psi byli velmi dobře předvedeni a jejich pohyb byl velmi dobrý. Neshledal jsem mnoho jedinců s měkkými hlezny, což je u bobtailů v posledních letech problém. Srst byla převážně velmi dobré kvality.

Děkuji vám všem za pozvání k posuzování vaší výstavy. Děkuji Tereze, která trpělivě zapisovala posudky a velké díky Mikimu, který se zasloužil o plynulý a pohodový průběh výstavy - vskutku profesionální steward (vedoucí kruhu).

Ještě jednou díky

                          Richard Baker                                                                               (překlad Karolina Morrison)

 

 12valtice2008

               ZOTTELS MY NAME IS BOND                                        Ch. UNDINE VON DEN BLUE ZOTTELS      

               CAC, Nejlepší pes, Klubový vítěz, BOB                                  CAC. Nejlepší fena, Klubový vítěz                

Automatický překladač

Důležitá upozornění

Upozornění pro zájemce o štěňata bobtailu‼️ Při výběru se ujistěte, že štěnata jsou z chovatelské stanice FCI. Existuje stále více organizací, které vydávají své "průkazy původu". Tyto PP však nejsou FCI a štěně z takového chovu je pro nás stejné jako bezpapírové. Příkladem jsou organizace UCI nebo INTERNATIONALER RASSEHUNDE VERBAND E.V. 
Národní a Mezinárodní VÝSTAVY PSŮ NA ROK 2024 ZDE 

Klubová inzerce

ŠTĚŇATA



OSTATNÍ



BOBTAIL V NOUZI