Vzhledem k současné situaci v Evropě byla 33.EUROSHOW v německém Miesbachu

přesunuta na 3.6.2022-6.6.2022 ( a 34.Euroshow ve Francii posunuta na rok 2022)
více info na: https://www.eurooesshow2020.com/en-gb/neuigkeiten?fbclid=IwAR3ZrN-_USolEEiRVklh5JTjtgGpj2HpDq6wEAjF4qsWJqpVEfDoW4SPoaw

 

XXXIII.Euro Oes Show se bude konat v Miesbachu v Německu - konkrétně v Hotelu Best Western Premier Bayerischer Hof Miesbach. Viamichelin vypočítal vzdálenost Praha-Miesbach na 433 km a 4h20min hodin jízdy. 

Veškeré nformace o semináři, turistickém programu, neformálním večeru a gala večeru jsou uvedeny na webových stránkách https://www.eurooesshow2020.com

Ubytování v Hotelu Best Western Premier Bayerischer Hof Miesbach. Ceny jsou uvedeny na webových stránkách euroshow. Například dvoulůžkový pokoj vychází na 129euro, tedy 64,5euro/osoba/noc (včetně snídaně). Jednorázový poplatek za psy na pokoji činí 75 euro. 

Pro majitele karavanů je zde nedaleký kempink ve Weyern (10km). Parkování karavanů na hotelovém parkovišti je možné za poplatek 15euro.

Podrobné informace k celé akci naleznete na webových stránkách https://www.eurooesshow2020.com 

Webové stránky Euro OES Fóra: http://www.euro-oes.eu/     

                                                                                                                                                  Karolina Morrison

 



Automatický překladač

Důležitá upozornění

Upozornění pro zájemce o štěňata bobtailu‼️ Při výběru se ujistěte, že štěnata jsou z chovatelské stanice FCI. Existuje stále více organizací, které vydávají své "průkazy původu". Tyto PP však nejsou FCI a štěně z takového chovu je pro nás stejné jako bezpapírové. Příkladem jsou organizace UCI nebo INTERNATIONALER RASSEHUNDE VERBAND E.V. 
Národní a Mezinárodní VÝSTAVY PSŮ NA ROK 2024 ZDE 

Klubová inzerce

ŠTĚŇATA



OSTATNÍ



BOBTAIL V NOUZI