Zápis z náhradní členské schůze
konané 30.9.2017 v Chržíně

 

Přítomno bylo 15 členů klubu (viz prezenční listina).

Členskou schůzi, která se konala v sobotu 1.10. na Staré faře v Chržíně zahájila předsedkyně klubu Petra Márová, přivítala přítomné členy a protože se sešlo 15 členů klubu z 51, schůzi rozpustila s tím, že se sejdeme za 30 minut na náhradní členské schůzi, která bude usnášeníschopná.

PROGRAM:

  1. P.Márová znovu přivítala přítomné na náhradní členské schůzi;
  2. Přítomní schválili program schůze, který obdrželi e-mailem;
  3. Zprávy jednotlivých členů výboru BC:

 

Zpráva předsedkyně klubu P.Márové

  • Plán akcí na rok 2018: Klubová výstava bez zadávání titulu KV na Konopišti 1.5., rozhodčí není ještě stanoven, budeme včas informovat, přihlášky budou členům klubu rozeslány;
  • Valtický víkend 8.-9.9.Klubová výstava s titulem KV a Speciální výstava, delegaci k posuzování přijaly Christina Bailey a Ann Titridge z Anglie. V sobotu bude výstava pořádána spolu s Klubem chovatelů bearded kolií, využijeme jednu rozhodčí pro obě plemena a o všechny náklady se rozdělíme. Podle počtu přihlášených zvířat se rozhodneme, jestli bude jeden společný výstavní kruh nebo dva, pro každé plemeno zvlášť. V neděli se budou vystavovat pouze bobtailové.
  • Fotosoutěž – z vítězných fotek sestavil V.Kindl krásný kalendář pro rok 2018, zajistil i jeho vytištění, kalendář je k prodeji pro členy BC za 150 Kč, pro nečleny za 200 Kč.
  • Webové stránky klubu – webmaster p.Žlábek není od léta k zastižení, situaci řešíme již od loňského roku, odložili jsme ji k vyřízení až po Euroshow, i z důvodu, jak na tom bude klub po této akci finančně. P.Márová oslovila nového webmastera p. Jana Skleničku, který s námi již dvakrát spolupracoval na stránkách Euroshow a je spolehlivý, více ve zprávě K.Morrison.
  • Na vyšetření očního pozadí k MVDr. J.Beránkovi, které se provádí v Praze 9 na Veterinární klinice v Poděbradské ulici, se objednává přímo u něj, ne na klinice. Změna bude uvedena na webu.
  • Dále P.Márová zhodnotila konání naší nejdůležitější akce, Euro OES Show 2017, která se konala v červnu ve Valticích, přihlášeno bylo 120 psů ve 13ti třídách, poděkovala generálním sponzorům i sponzorům z řad členů klubu a také pracovníkům výstavy. Celá akce se velmi vydařila.
  • Celá zpráva předsedkyně klubu je přiložena k zápisu.

 

Zpráva K.Lobovské – ve své zprávě informovala přítomné o finanční rozvaze Euroshow. Zpráva je přiložena k zápisu.

Zpráva jednatelky R.Kňákalové

-         Po kontrole členských příspěvků má BC 51 členů. Začátkem roku bylo zrušeno členství 5 členům klubu (J.Bernat, J.Králová, L.Kyzlinková, M.Müllerová a D.Volfová). Byli přijati 2 noví členové.

  • Připomněla, že povinností člena je hlásit změny, které se týkají člena klubu, ale také změny v držení psů, to nedělá nikdo!

Zpráva poradkyně chovu K.Hájkové

  • V tomto roce byly uchovněny dvě feny: Silva Smithfield Bear, maj. ing. J.Barhoň a Angel Chlupatý méďa, maj. J.Lacigová;
  • Odchovaly se dva vrhy: CHS Kabrimo – 6 štěňat (4/2) – maj. K.Morrison a CHS Karina Bohemia – 1 štěně – fenka – maj. J.Lacigová.
  • Celá zpráva PCH je přiložena k zápisu.

Zpráva propagačního referenta K.Morrison

  • Za nepřítomnou K.Morrison přečetla zprávu P.Márová. Ve zprávě informovala o vítězích fotosoutěže za konec roku 2016. Majitelům vítězné fotografie za každý měsíc bude předán kalendář pro rok 2018. Nepřítomným budou zaslány poštou. Dále navrhla, aby tato soutěž pokračovala i v příštím roce.
  • Webové stránky: Webové stránky existují přes 8 let, jsou zastaralé a nepřehledné, ovládání stránek je problematické, hlavně anglická verze, některé úpravy musí dělat webmaster, který nekomunikuje, nejsou provedeny aktualizace.
  • FB existuje přes 5 let a má cca 400 členů.
  • Společně s p.Skleničkou pracuje na návrhu nových webových stránek, které by měly být spuštěny do konce roku.

Zpráva pokladní klubu D.Stejskalové

Výsledek hospodaření za rok 2016 byl ztrátový, ztráta byla ve výši 27.219 Kč. Celá zpráva je v tištěné formě přiložena k zápisu. Členům klubu bude zaslána e-mailem.

Zpráva KRK za rok 2016

Zprávu přednesla členka KRK B.Hanusová. Nebyly zjištěny žádné závady, účetnictví je vedeno přehledně, vše je dokladováno. Kontrola zjistila přeplatek u plateb B.Vošmikové. KRK poděkovala všem, kteří se podíleli na organizaci Euro OES Show.

Zpráva je přiložena k zápisu.

DISKUSE:

  • Euro OES Show 2018 se koná v Itáliii u jezera Lago di Garda 18.-20.5.
  • Přítomní jednohlasně schválili pořádání fotosoutěže v příštím roce.

 

Schůze byla ukončena v 16.20 hod.

Zapsala R.Kňákalová

PŘÍLOHY:

Euro OES Show 2017 - zpráva pořadatele

Zpráva PropRef 2017

Zpráva PCH 2017

Automatic translator

Important Notices

Notice for those interested in bobtail puppies When choosing your bobtail make sure that puppies are from an FCI kennel. There are organizations that issue their own kind of "pedigree". However, these "pedigrees" are not FCI, and a puppy from such kennel is for us the same as a puppy without a Pedigree. An example of these organisations are UCI or INTERNATIONALER RASSEHUNDE VERBAND E.V.
 

Club Advertisements